tirsdag 27. september 2011

hage terror

Hage terror...


Ein kan neimen ikkje få alt...Eg har bestandig sakt at det er veldig greit og bu her oppe i lia heilt for oss sjølv, uten nerme fastbuande naboar (har nemmleg ei hytte som eg ser, men det er det heile). Ingen sjølvskriven ting selfølgelig at om ein hadde hatt naboar, så hadde ein ikkje hatt så mykje 4 beinte (U)venner her. For min del syns eg at elg gjer seg definitivt best ferdig slakta og pakka i frysaren.

Historia starta som så at det var ein gång eit tre, nermare bestemmt eit plommetre. Som var så lite å fint, nyplanta til å med. Så fekk det fyrst litt stuss i sommar, og hadde ikkje noke vondt av det. Så hadde det blitt så veldig fint igjen og starta å få fleire nye lauv. Til der ein dag blei observert kalv, kjyr, og to oksar på jordet. Høvdingen meinte det var nå greit det var noken som ville ha litt gras på køsa, men det var ikkje før sakt før eg såg at plommetreet hadde blitt RIBBA....Grrrrrrr.....at ein ikkje kan få ha noken ting i fred...
Sø slik ser eit elgegjerde ut på køsa, i hvertfall fram til det kjem litt meire muskelmasse til gards...




Ganske stussleg tre kan ein sei...











Ska sikkert ein orkan til for å rive ned dette gjerdet...Er sikkert ikkje fristande nokk den "tørrpinnen" som er innegjerda at dei gjer seg det bryet å rive det ned. Lov å håpe i hvertfall....:)










Det er i hverfall ikkje noke å sei på denna fine haustdagen...










Bedre seint enn aldri å bløme heller meiner denne rosa. Det er ei rose som stod på gamle køsa, som eg har flytta med og som har klara seg.












Litt fleire blomar og laukar har det au blitt i beddet. Ser jau relativt stussleg ut ennå...Men med tid og stunder så blir det nokk bra..:)










I dag er det kose dag i heimen. Så det er litt huslegt, mykje leik og ein sykkeltur som er på tapetet i dag.

Me har hatt underholding i form av ei snomus som har pila rundt på plenen og ut og inn av blomsterbeddet i dag, til mini å mamma sin store fornøyelse. Artige skapningar, med alt for kjappe bevegelsar til at det blei noke bilde å vise fram.



Ha ein super fin haustdag.

3 kommentarer:

  1. Monica på Gaastjønn27. september 2011 kl. 21:42

    Utsikten de har er i ei klasse for seg! Heilt utruleg! Gledar meg også til å sjå kva for fine ting du tok med deg heim frå interiørmessa i Bergen! :-) Klem - Monica

    SvarSlett
  2. ja utsikten æ der ikkji noke i vegen med...;)
    Akkurat når d gjeld den messa og ting som blei med heim....ehhhh....meire klede enn ting...hehe....mn noke blei med og d skal nok dokumenterast snart...;)desverre ikkje alt som lommeboka og hovudet blir enige om å forsvare seg til å gå til innkaup av...hehe...
    men litt frå riviera maison å green gate blei med heim igjen...;)

    SvarSlett
  3. Hei, så koselig å finne deg i denne gale verden..
    Koppane du lurte på koster 110.-(m/skål)..Asjetter kr 55.-..Dere er hjertlig velkommen en dag, bare hyggelig med besøk,men sender også varer til de som måtte ønske..Og de firbente du har besøk av er jeg enig med deg om at de passer best ferdig pakket i frysern.God helg:) Hils Elin..

    SvarSlett