mandag 8. august 2011

Spontant kaup..:)



I dag tenkte eg at eg skulle vise det kuppet eg å høvdingen gjorde då me var på shopping forrige gång han var heime. Me har lenge syns at stoga har vore litt tom, og at me har hatt for få siteplassar. Så me ville ned å kaupe noken godstolar, som me kunne bruke i tilegg til soffan.

Turen gjekk til kristiansand, med kapellhengar. Me hoppa frå stol til stol, frå butikk til butikk. Så fannt me noken stolar, fannt fram stoffprøver, sette oss i ein soffa for å sjå nermare. Så var det gjort - me blei solgt - eller det vil sei soffan blei solgt. Soffan me sette oss i var så fin, praktisk og stor.:):)


Så etter me hadde sikkert vore der i ein time, fannt me ut at me skulle gå i nabobygget og ete litt å tenke på det (nydleg kina mat by the way). Så bar det tilbake like ubesluttsomme. Høvdingen va faktisk den som var mest ivrig men EG var den som argumenterte mot. Ikkje sjønnar eg, men slik var det i hvertfall. Så etter nok ein time, var soffan betalt, pakka og gnudd inn i hengaren. Det var halve moroa, at ein fekk den med seg med ein gång...:)

Syns sjølve at me var veldig spontane, og tenkte på forrige gång me hadde ein lignande tur. Skulle ha hagle , å kåm heim i gjen med ein bil....hahaha...komisk...Endå værre var at det var ein drit bil. Men det er ei ana historie...:)

Med på kaupet fekk me med eit fint flossa teppe. Heilt nydlegt å gå på, og mini ligg ofte på golvet og kosar seg med barnetv..:)











Nina har sakt ho ikkje skulle ha "sjeselong", men vips. Soffan var lissom allerede i eit ferdig oppsett, så det vert som det vert....













Her er eit kosehjørne i soffan. Det er breiare pute og er meire tilbakelent i ryggen...:)









Fargen er brunmelera, veldig praktisk så blir ikkje flekkane så synlege.














Har etter 14 dage fortsatt ikkje fått noken fast plass. Alt til sitt bruk...:)




- N -




Ps. Elin om du les detta : du må førtsatt kåme å prøve den førr det om du he "sett den"..:):)

4 kommentarer:

  1. Det kosehjørnet er helt perfekt når du skal lese bok for mini'n! Der kan dere krølle dere sammen og skikkelig ni-kose dere :-)

    SvarSlett
  2. Det såg ut til og vera ein god sofa!:-)

    SvarSlett
  3. Takk..:)God soffa for stor å liten..:)

    SvarSlett
  4. Rett å slett genial sofa Nina:) lika den :)

    SvarSlett