søndag 26. desember 2010

Tidsfrist....

Jola har vore det me har sett fram mot i eit halvt år nå, å jammen kåm den så fort som bare det. Men målet me såg fram til at skulle vere nådd, er ikkje akkurat det. Til hødingens store fortvilelse...hehe...Trur han er redd vestkantblodi bjøndar å bli tynnare elle nøke, førr ein gång ein vest kanting allti vestkanting..Sø eg æ sikkert heldig om eg fær han mæ meg på tur yvi vatni dei fyrste tri månane etti innflytting...hehe


Ellers er det ikkje SÅ mykje igjen på Køsa. Det er igjen listing ( snart ferdig med taklistane), brannmuren, utforingar og bytting av glasa og sette inn dørane. Å så er det MASSE måling og tette igjen 1000 spikerhol med akrylfugemasse. Trur ikkje dei tusen spikerhola er overdrivet, men eg er godt igang med runde nmr 1, så då er det bare å klemme til så ein kan bli ferdig ein gång i detta åri med akkurat den jobben.





Her ser du listane i eit hjørne. Plenty med spikerhol bare samla på ein liten plass...:)







Ellers har me fått straum, trapp, eletrikaren er ferdig, kjøkkeninnredning, pussa mur oppå på brannmuren i 2.etasje

Kjøkkeninnredninga er stort sett ferdig manglar å montere på håndtaka og benkplata og kvitevarene. Me var til byn i forrige veke, då fannt me håndtak me lika. Endte opp med å kjøyre til vennesla for å hente dei. Ein liten omveg bare...hehe...så kan me sei me har har kjøyrd igjennom der au..:) Benklplata kåm med skadar på, så det måtte betillast ei ny ei - typisk.
Har ikkje heilt oppdatera bilde, men dette frå den fyrste kvelden med montering.




















Har ein forkjærlighet for skuffar, å derfor har me valgt å ha hjørne skuffar. Syns dei er romslege og kjempe praktiske. Det er dei fyrste hjørne skuffane som Jonny hadde laga.













Trappa kåm til slutt. Og var veldig fin, syns trappetrinna var litt jose, men ellers VELDIG fin...:)Trinna er dekt til, så du ser ikkje den fargen. Trinna er i lakka furu.




Her er det dei kallar ein meglar. Syns den var veldig fin...:)























Her er takglaset ferdig lista inn. Det gjorde badet veldig jost og mykje større. Håpar det blir så supert som det ser ut til at det blir..:)










Her har me fått straum og spotlightane ute er i drift...:)











Ha ei fortsatt fin jol.

Jola førr min del blir jobbing, anten på arbei eller på Køsa..:) Jobbinga på Køsa er i håp om at me fær pakka inn litt ting før høvdingen skal ut på bøljan blå den 4.januar å skal vere vekk i tri veker. Har store forhåpningar om at me skal få flytte inn nå han kjem heim atte.:)

Kosleg om du legg at ein liten kommentar...:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar