torsdag 30. desember 2010

Jammen sø va detta åri snart over....Åri som har gått har mykje bestått av diverse prosjekt på Køsa...:) Å nå nermar det seg smått om senn at husprosjekti er ferdig...:) Det blei kji innflytting i detta året, men det er jammen meg nerme likevel.




Nå blir det jobba med pirk, det vil sei at høvdingen strekker tolmodigheten endå lengre å pirke jobbar med brannmuren. Det er helldigvis noke begge hadde lyst på, så eg ikkje treng å site med dårleg samvittighet for alle timane som blir lakt ned. Me visste det var tidkrevande, men ikkje så tidkrevande. Blei oss fortald at snikkaren økkes hadde gjort det same, å bruka 3 dage på to mann. Min mann æ ein mann...ergo brukar lang tid..Men er halvegs nå (trur eg)...hehe...Det er forresten skifer det er snakk om her. Det er lima sammen i ei plate med 3-4 stein i høgda, med smal skifer.


Ellers er det 900 meter tak og golv listar som blir tetta med akrylfugemasser x 2 , og ventar på eit strøk med måling som er mi oppgåve om dagen...:) Jaja...bare å brette upp armane å trø ti...


Rørleggaren er i gang med å få i gang den vannbårne varmen. Å benk plata til kjøkkeninnredninga kåm i dag, så det blir kanskje ferdig kjøkken i morgo..:)







Vi ønske alle eit godt nytt år...
Håpar du fyger med til neste år au....:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar