onsdag 19. mai 2010

Då ser det ut som mi he gått frå å vere eigrar av to kol haugar, ti å vere eigrar av ein einaste stor jordhaug...Ændeleg he gravinga starta..:) Dei som grev har så mykje og gjere, at det er i fyrste omgang bare tomta som skal gjerast så ferdig at dei kan starte å støype etter kvart. Det blir då sett litt på vent med vatn og kloakk og straumtilførselen som skal i jorda. og ikkje minst seiste finpuss å flytting av masser. Slik såg det ut i dag då eg va å såg..det såg rett å slett ikkji ut..hehe











Kontrast mot all den svarte jorda. Fine kvite blomar på kirsebertreet.






Rett foran maskina er huset skal stå. Litt vanskleg å sjå, men ein kan sjå ( om ein legg godviljen til) att det er ein firkant som ligg lågare enn resten av terrengi.







Her æ dreneringgrøfta klar å detta æ platåi husi skal stå på.






Eg ringte til VTK sikkert to månadar før me skulle brenne og sa at me ynskte å ta ned to punkt med ledning. Dersom me stillte med grøft inn til huset, skulle dei stille med ledning. Det blir bra, syns ikkje akkurat det er så kjempe fint med ledningar "dinglande" runt husveggane, så blir greit å få dei under jorda der ein slepp å sjå dei. Dei ledningane me har hatt på Køsa fram til nå har sigi lengre og lengre ned, i tilegg til att det har blitt gjort endringar på gard og grunn dei åra me har budd der.



Nei, ha ein fin kvell alle sammen..

2 kommentarer:

  1. Ska sei du fær god plass nina skulle ikkji tru det æ same plassen..detta bli spennans.. Bare litt misunleg alsø...klem fru kile

    SvarSlett
  2. Ja fær håpe det bli bra...Sø bra søm det kan bli, når ein bur i ei li. Det æ ikkje bare bare å få det slett. Ein plass må jau det bli bratt.. Veldig vanskleg å sjå korleis det blir til slutt, så det blir spennande nå framover...:)...:)

    SvarSlett