mandag 31. mai 2010

Det nermar seg stadig til oppstart på noke som kan minne om trearbeid. Det vil sei at det har bare blitt ei slett grop i eit krater som har fått litt bedre masse oppå. Mi er nemmleg eigrar av det som betegnast som drit masser, så det måtte på litt singel/pukk. Så trur eg at kanskje det blir ein snikkar å treffe på Køsa frå og med på torsdag. Så nå håpar mi att det ikkje blir så mykje venting og opphald, men att det blir "plankekjøyring" fram til mi har flytta inn...:) Er jau lov å håpe.

Når mi skal vere inne, eller kor lang tid det skal brukast er litt uvisst. Men snikkaren har sakt, at for det om at me nå kjem litt seint i gang, skal det hentast inn med litt meire mannskap. Så då får me sjå om det blir innandørs eller utandørs joletre på køsa til jol.

Me må verkleg sete i gang med å bestemme oss for kva me ønsker med tanke på kjøkkeninnredning. Eg har tegningane klare, men ikkje kven som skal lage det. Har selfølgeleg mykje og sei på pris. Og prisen varierar veldig, på dei 3 stadane me har høyrt på til nå. Har ikkje syns det vore noke nødvendig å engasjere meg allt for mykje om kva me skal velge, før dei endelege tegningane på husi er klart. Men nå er dei klare, så då må mi sveive i gang hjula.

Høvdingen returnerar i morgo kveld, sø då blir det nok satt fleire prosjekt til verks.

Ha ein fin dag, og håpar du får kosa deg i sola som varmar så godt om dagen - forsmak på sommar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar