fredag 14. mai 2010

Ventar ennå...:)

Jeps...

Dagane gjeng å vikune likeså...

Det som skjer på denna fronten nå er fremdeles ikkje så mykje. Men mi veit nå litt datoar. Som f.eks att gravinga startar til tysdag, snikkrane startar på grunnmuren om 14 dage. Så då skjer det snart noke. Ellers så he me fått tegningane av draumehuset økkes. Trur det blir veldig bra, me er vertfall veldig fornøgde, så håpar det blir så bra som det me trur det blir.

Ellers har me fått gjort litt på Køsa au denna veka. Høvdingen har høgd ved, med tanke på plassering av brønn og utsikt. Så det blir nok bra. Ellers har han og snikkera litt på garasjen, inni furtebua si. Hehe...ser litt komisk ut når han he satt upp att noke av den panelen me hadde i stoga, og i tilegg hengt opp igjen kjøkken innredninga...tihi....:)

Ellers så he høvdingen og pappa tatt på seg ein liten jobb førr nøken å ta ned eit aneks. Ei tømmre, som skal flyttast. Så det gjeng litt tid der au...:)

Nei alla i hopes....Ha ein fin kveld å ei super helg...Dagen i dag he vørt nydleg, håpar resten av fri helga mi blir like god...


:) Kos å klæmz

2 kommentarer:

  1. Å der kom regni systa... men det æ eg bare gla før sø slpp eg ut å rene på hageslangane.. å det æ ei beiti ti behøver å tenke på kan du sei hehehe

    SvarSlett
  2. Hehe...jammen æ det det. He nesten vørt sø længi å vente på å grave att mi ha konna vørt burt å klyppt møsen i hvertfall...:)Plænen bestend/besto av 80 % møsi å resten æ av groblad, gras å ana rusk å rask...Plænen økkes trengte i hvertfall væti, trur det va brannfare der...præhæ...:)

    SvarSlett