mandag 2. august 2010

To stig fram...:)

Så gjør vi så når vi maler vår vegg...tralalala...


Mi målar å målar, å mi ser nå ein ende. Er ferdig med veggane nå, så då er bare resten igjen. Å med resten er det vinskei bord, glaskarmar og mette endane på borda. Så blir ikkje arbeidsledig med det fyrste. Satsar på bra veir resten av ferien så tenker eg at me kjem i mål.


Snikkrane er i full fart forover modus, så planane deires er å dekke til huset med vindsperre (usikker på om det heiter det, men det er ein duk frå topp til botn av huset). Snikkrane er fremdeles litt i feriemodus, så i dag gjekk dei å knegga å lo. Det høyres ut som dei kosar seg litt, trass i dritarbei..:)



Huttetu så full som garasjen er. Det er ein av tinga som er postivt med at det er midlertidig lagring, for slik som der er nå - er det kaos. Alle tinga stend lagra hulter til bulter, å nå har eg vert å rota litt for å få fram diverse av det eg ikkje planla at eg trengte det neste året. Mini sit i soffan som er neste mann ut på uppussingslista, og passar på at pappa legg plankene rett på løebrua og at mamma var stø på handa då ho måla glas..Den lille konsulenten i familien..:)







Som du ser er glasa kvite og løebru ser ut som eit trekkspil. Men allt til sin tid, så får me satse på at resusltatet blir bra...:)








Så he du sjova sjav søm æ i gang mæ målekosten. Seiste lille flekken atte. Det seiste lille partiet yvi magebåndet frå takrenna og burt gav høvdingen måleførbud. Det er på grunn av eg har spurt veldigt fint, blunka mæ viftune å fekk godkjennt eit liti tak til å henge klesvask under. Så då må delar av panelen av i gjen. Trur det blir veldig bra og praktisk.








Så slutt resultat av eit glas ned mot vegen. Ta med i betraktning at det er gjenbruk på glaset og at det er fyrste strøket. Det ser ikkje direkte fint ut, men det blir greit nok. Blir nok bedre om me får på sprosser på dei glasa. Må bare finne dei me vil ha - til rektig pris.








Ellers blir det litt feriering i mellom slaga. Så det går litt tid mellom det er noke å rapportere om. Mæn i`ll be back..so long...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar