torsdag 21. oktober 2010

Det snør det snør, tiddelibom....:)

I dag kåm snoen for fyrste gång som eit heilt dekke. Det ligg kvitt å fint alle stad, å jolefølelsen kåm selfølgeleg litt snikande. :)

Å med jolefølelsen kjem lysta ti å flyte inn endå nermare innpå...:) Syns jola er så kosleg med litt meire pynt enn vanleg i hus å heim. Det minner meg på at eg i år må gå til innkaup av litt nytt ti å pynte mæ. Eg er redd det blir litt glissent imellom pynten i år, når me stort sett har klara oss med ein pappask med joltrepynt og ana pynt, i det lille gamle husi økkes :)

For det er meininga me skal vere inne til jol, men det er mange ting som klaffe for at det skal gå vår veg. Det er ein ting at snikkrane er nå i rute, men det er ein som skal mure pipe, eletrikar, rørleggar og ein som skal legge belegg i tilegg. Så det er mykje som skal klaffe. Men det er jau lov å håpe på det beste.

Det som skal skje nå er at i morgo eller måndag kjem dei for å grave vatn, kloakk og ellers rondt på tonet som ser halferdigt ut...
Måndag om over ei veke kjem eltrikaren.

Så det er mykje som skjer om dagen. Har nå bestemmt listar, tak og veggar så då skal me bare sjå over litt fleire alternativ på badet. Ventar på mogleghetar for valg av trapp, men håpar det er ei som me likar blant alternativa. Me har snakka om me skal ha repo- eller svingtrapp. Veit kji om det skrivast repo, men det betyr at du har eit "platå" i trappa. Kva likar du best?

Er blitt tett på Køsa nå, varmen sett på å dei har starta å lekte ut veggane.

Har ein del bilder, men dei fær eg legge ut ein ana dag. Kjedleg kanskje med eit bildelaust innlegg, men kjem sterkare tilbake...


- Natta -

3 kommentarer:

  1. du burde ha slik repo trapp me eit platå så ein kan slenge sekken på når ein kjem heim frå skulen ;)himla kjekt! helsing Ådne :)

    SvarSlett
  2. hehe Ådne...kjekkt å vite...Takk førr det..:) Bli nøkk ei slik trapp ska du sjå..:)

    SvarSlett
  3. Stemmer au før repo:) Kan ordne mykje fint på den "landinga", og ikkje sø langt å ramle hell om ein skulle finne på det...

    SvarSlett