fredag 29. oktober 2010

Mykje på ein gång.

Nå skjer det saker å ting, faktisk fleire ting på ein gång.

Denna veka har det vore stille i frå denna kanten, men det er ikkje dermed sakt at det ikkje har skjedd noke. Tvert imot - det har skjedd ein heil del. Det er klart til at eletrikaren og rørleggaren kjem til måndag. Så då vil dei til og sette på ferdig plater med panel etterkvart.




Her ser du dei er i gang med gravejobben. Trur det blir uvannt med flate område, sia det ikkje var ein flat stad utvendig før me starta denna husprosessen..











Slettes ikkje ferdig, men godt i gang allikavæl...:) Håpar det blir bra.
















"Drit tanken" kjem i jorda, så då er det bare å kaupe ein do. Sia Jørn Helge kalla meg ein super bloggar å at han ikkje ville bli tatt bilde av er det akkurat det eg gjer..:) Neidå, mæn alt må dokumenterast vettu. Å med graving ser ein fort framgang i starten.











Slik ser det ut frå denna kanten...:)










Me fekk kong vinter på besøk ein dag, å det va jau koslegt å sjå den når ein "visste" at den skulle reise atte. He kji tid til snoen heilt ennå, men den er hjerteleg velkommen i slutten av november.











Så har det au skjedd litt inni i huset. Stoga er ferdig lekta ut, og ventar på eletrikaren.










Her kjem trappa opp. Trur det blir repo trapp, me har ikkje pris, men det er det me har mest lyst på. Det du ser til høgre er badet. Det er ikkje så stort, men akkurat passe (håpar me på). Skal ha eit tak glas som eg trur bli veldig fint og som kjem til å gjere mykje med rommet.











Så er det to av soveromma, det minste og det største oppå.












Stend inni det største rommet og ser motsatt veg av forrige bilde.











Så planane for denna helga er opppussing av grendehus, sia mi vi ha litt forandring lissom. På sondag så er det planlegging av alle stikk kontaktar, å diverse før eletrikaren kjæm, belegg, å seiste rest av kjøkken innredninga.



- Ha ei super helg -

1 kommentar:

  1. Oj nå he di kåmi langt då:) sø moro gledar meg ti å sjå det ferdige resultati:):)

    SvarSlett