fredag 15. oktober 2010

Valg...

Alle gode ting er tre... Det sei regla, men me har bare tenkt å bygge ein gång. Det er greit å gjere det bra på fyrste forsøk. Det er derfor ein heil del ting å tenke på. Noken ting tenker ein over lenge andre ting ikkje i det heile. Mæn før eller sia må ein bestemme seg. Og for det om det er me som skal bu med valga, er det ein gång slik at gode råd og innspel kjem godt med. Det er likevel til sjuande og seist me som skal ta valget. Er derfor glad for at me er to om å bygge. For du å du, det er ein del ting å ta stilling til.

Neste ut nå er :


* Trapp
* Listar og innerdør
* Belegg
* Varme -) vatn til vatn, eller jord til vatn

Det kjem sikkert på meire etter kvart...Mn akkurat nå er detta nok. Føler topploket er litt fullt om dagen, fullare enn vanleg, så det er greit å ta litt å litt.

Ellers er dei ganske langt kåmen på isoleringa, men er ikkje heilt oppdatera. Skal nok sikkert burt å inspisere litt i løpet av helga.
Har starta å verkleg kjenne på heimlengselen nå. Den har vore der lenge, men lengselen etter økkes EGET , VELFUNGERANDE og ikkje minst NYE hus har blitt sterkare.


Helgas prosejekt er senga som Håvard skal få når me flyter heim igjen...Den er ganske så ROSA på nåverande tidspunkt. Det er ei seng som stod på Køsa, veit ikkje så gamal den er, men den er veldig fin. Så er det bare å finne rette farge. For ein farge må den få, sidan huset vil bestå av mykje lyst, har eg lyst til at Håvard skal ha litt detaljar på sitt rom med farge.
Forslag til fine fargar i blå/grå nyansar ? Har lurt litt på ein som heiter blålin.




Ha ein fin kvell...:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar