onsdag 13. oktober 2010

Prippen elle....

Prippen eller bare kræsen, eller rett å slett god smak...Vanskleg å sei høtt ein enkleg kan sei om valga ein tek om dagen... Etter at glasa vert bestillt har me i grunnen ikkje ofra dei så mange tankane. Tankane var at der var den bestemmelsen tatt. Mæn den gang ei, glasa kåm å der var det "gullfarga" hasper. Er i grunnen ikkje noke serleg til ei "gullhøne", så det einaste eg likar i gull er gifteringen min..:)





Dritarbeid i form av isolering er i gang...:)Ska bli gøtt mæ varmt hus ja...:)











SLik ser glasa ut frå innsida. Det skal sprosser på den øverste delen, men dei har ikkje kommet ennå.











Dei seiste glasa har kåmmet på plass i loftstoga. Dei er på fastkarm.












Slik ser glasa ut frå utsida. Snikkar Lars Ola i refleks vest som monterar det seiste glaset på denna sida.












Slik ser allsø dei berykta gull haspene ut. Eg syns ikkje dei er så fine, og sidan glas er noke ein ikkje byter ut med det fyrste har eg ikkje lyst til å bare ha dei for at det er lettvint for det er det somer på NÅ. Derfor er andre forslag på veg i posten, så får me sjå om det er noke bedre. Kva sns du? Er eg bare prikete eller er du enig?!











Glasa i loftstoga, tatt frå stillaset...











Kledningen innfelt i taksteinen...Sia eg fyrst var på gyngande grunn, boktsavleg talt. Ikkje mange festa att på stillaset nå...:)










Gitter som skal gjere til at fuglar ikkje finn det førr gøtt å okkupere seg ein liten husplass opp under taksteinen - FIFFIG liten sak...:)










Då var det eit glas utvendig, på nært hald og fremdeles uten sprosser..:)









Det viser seg gång på gång at det er så mangt ein ikkje har tenkt på, før det nesten er for seint. Håpar med dessa innlegga at andre kan tenke over ting litt før som ikkje me gjorde...:)


Det blei mykje bilder. Men som mange veit er eg grasenke i 14 dage i slængen, og då viser det seg at ein blogg kan brukast til så mangt. Så då kan høvdingen uppdatere seg mens han dampar tur/retur strømstad mæ balja color viking...

Nei, dagen blei starta 04.30 i dag, så kineser stadie på augen tyder på at det blir senga neste....


- Natta -

2 kommentarer:

  1. Monica på Gaastjønn14. oktober 2010 kl. 14:45

    Hei Nina! Skjønnar høtt du meiner når du sei at du ikkje likar hasper i "gull"... Trur du gjer lurt i å sjekke andre alternativ,tenk om du skal gå i åresvis å irritere deg over haspene som du ikkje likar... Byt dei ut først som sist! ;-) Håpar ellers alt står bra til med fam. Midtgarden! :-) Klem...

    SvarSlett
  2. Å sø gøtt å høyre at d æ fleire som æ enige...Om ein ikkje tek eit ana design, i hvertfall ein ana fargi - feks "sylv". He au høyrd at du kan få i ein dråpe fasong, så er litt spent på utsjånad og pris på den..:)Ellers æ alt bra stort sett mæ økken...:)

    SvarSlett