fredag 25. februar 2011

Badi økkes...

Du verden sø mykji eit par følk kan rote...Syns ikkje eg gjer ana enn å prøve å rote rondt i roti førr å finne ein bedre plass det kan ligge. Men ikkje så lett å flytte på ting når ein ikkje har ein ny plass å legge det. Trur det barkar i veg til ikea snart førr å finne eit klesskåp eller to.

Men me startar nå å kåme litt i orden. Har fått ein god del askar opp på loftet som bare skal lagrast vidre med diverse ting som ikkje er i bruk, men som me ikkje vil kaste. Har fått fyllt inn litt i skåp og skuffar som bare har stått rondt forbi. Sø jau då, me nermar oss, men ennå eit stykke i gjenn.

Syns fremdeles at det er litt glissent/minnemalistisk rundt forbi. Men det fyller seg vel fort nok opp tenker eg. :)

Eg hadde ein fridag i gjår, og resultatet vert at me fekk hengt opp litt diverse knaggar, og dorull haldrar blant ana. Så då sei eg at badet i 2.etasje er ferdig...:)





Det er takglaset på badet. Har kjøpt ei rullgardin frå velux som høyrer til glaset, syns det er fint og veldig praktisk med tanke på innsyn og utsyn. Bedre å sjå på ein kvit duk enn kald sno...:)











Eit lite kikkehol ut av glaset...:)











Badet stort sett i sin heilhet. Det er ikkje store badet, men stort nokk for oss.
Blei veldig fornøg med dei store gode skuffane i baderommsinnredninga, og syns me har fått plass til mykje. Har fremdeles ikkje tatt i bruk den eine ennå..:)
Var og veldig godt å få opp litt knaggar, så ein kunne henge frå seg litt...:)































Å i latskapens rette ånd, ørkar eg ikkje å upp å ta eit nytt bilde av den fine toalettrullhaldaren min frå blomingville. Legg godvilja til, så ser du at den er rektig så fin...:) Er ikkje den mest praktiske, fordi du må skru den opp for å få inn på ein ny rull. Men som ei klok veninne sa ti meg : kan ikkje alltid vere praktisk...:)


I dag er dagen ganske så grå, så det gjer det litt lettare å gjere seg klar for ei ny arbeidshelg. Det at det er mildt er heller ingen dom ting, for då held det med BARE eit lag med ull på kroppen. Frysepinne er ordet...:) Blitt godt vant med varmt hus i vertfall. Har fremdeles ikkje vedovn, og har ennå ikkje frysi her heime, om ein ser vekk frå at det er litt i det kallaste laget på badet i 2. etasje. Innstillingar som me ikkje heilt veit kva me stiller på, så me prøvar oss litt fram. Har blitt litt bedre nå...:)





Håpar du fær ei fin helg....




- N -

3 kommentarer:

  1. Lyst og fint bad Nina! Må ta turen burt ti dykken å kikke snart!:) Bare blir friske hera...Tarjei he ein ny ronde med feber og hoste :/ Go hæg ti dykken! Klem

    SvarSlett
  2. Sø fint di he fått det Nina:) Gledar meg ti å kåme å sjå live:)

    SvarSlett
  3. Tusen takk...Håvard au æ kji heilt i dragi han helle...He lissom kji heilt sleppt taki denna førkjølelsen...:/
    Gleder økken ti besøk, av begge to...:)

    SvarSlett