mandag 29. november 2010

Kjøpa å kjøpa...:)

Kjøpa og kjøpa, mæn akkurat eit baderomsinnredning må ein ha. Så det var ikkje så mange valga det fellt på for økkes del. Men det gjer jau ikkje noke når det eine valget var så midt i blinken. Det er frå linn bad, og er høgglans med skuffar. He ein liten førkjærlighet førr skuffar eg. Sø på same måte som me stort sett har skuffar på kjøkknet, velger me det på badet au.



















Det er den øverste innredninga me skal ha og den nederste spegelen. Me skal ha den samme innredninga oppe og nede. Den skal vere 120 cm oppå, og 90 cm nede. Trur au det blir eit ekstra skuff/høgskåp med skuffar på 120 cm oppå.

Trur det blir kjempe fint, men syns etter kvart at det er kjedlegt at allt skal bestemmast ut i frå katalogar å brosjyrer. Skulle ønske det var ein stad der ein kunne reise å sjå på litt diverse. Litt som IKEA, det er når ein ser ting i bruk at ein ser potensiale i AKKURAT den tingen. Trur nok at det blir ein ting eller to som ein kanskje ser ein ikkje ville gjort om i gjen. Så det fær eg skrive ned her, slik at det er andre som ikkje treng å gjere dei samme blæmmene som mi. He fleire gonger nå høyrd at eg har skrive om tema som har vore aktuelle for andre og som har gjett dei noke ekstra å ta hensyn til.




I morgo reiser høvdingen på bøljan blå, å let meg vere att med roret aleine. Han reiser i morgo mæ eit håp om at det er bare denna perioden atte, så er det innflytting i slutten av månen. TIME WILL SHOW..:)


Ha ein fin kvell...brr...det er kallt...:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar