onsdag 3. november 2010

Ting skjer..:)

Stå upp din gris, stå upp din gris, nå er det morgon...det sang pappa ti økken når mi skulle stå upp på, før å ut å gå på ski når mi va små på hytta..:) Det bli ikkji akkurat dei same orda, men med same virkning Håvard vekte meg med i dag. Å etter klokkestilling er det heller litt i tidlegaste laget...Mæn mæn, ein fær i hvertfall gjort litt før kveldvakt då.


Det har vore framdift på Køsa sidan seist. Det er nå jord å leire på alle sider av huset, sidan mi grev til både vatn og kloakk. Det er vatnet som stend for tur nå, å det er spennande å sjå korleis det blir. Me har masse vatn i Brevikslia, så det er bare å håpe at det blir nokk i dei store brønnringane økkes.

































Ellers har det eletrikaren vore der ein dag og lakt upp det eletriske i 2. etasje så då skal det på med plater dei neste dagane. Eg har måla listane som skal vere i dei utvendige og innvendige hjørna.


























Pipa har kåmmi, så då er det bare og vente på noken som skal sette den opp. Det skal vere brannmur frå døra og burt den lille veggen i stoga.
















Syns sjølv nå at det ser ut som me nermar oss eit mål. Men om eg er heilt hundre prosent sikker på om det blir jol i huset, eller om me nøyar oss med at me brukar jola på å flyte er ikkje sikker på. Men ein kan jau HÅPE...:)



- Ha ein fin dag -

1 kommentar:

  1. Spennans og sjå fram gangen:-) håper de rekk å kåme i hus te jol:-)

    SvarSlett